Végre ránk talált! Sokáig tartott?
Virágküldés Székesfehérvár, virágküldés Magyarország
Virágeső a határtalan szeretet kifejezésének szolgálatában.

 
A világ területén több, mint 25 millió rendelés évente.

 

 

Távol van szeretteitől? Szeretné őket meglepni, vagy megköszönteni? Engedje, hogy segítsünk, és örömet szerezzünk önnek és szeretteinek – van benne tapasztalatunk.

Sokunkkal fordul elő, hogy hosszabb-rövidebb időre távol kerülünk szeretteinktől, száz kilométerekre, vagy akár kontinensnyi távolságra. A távoság leküzdésére létezik egy kiválló megoldás, amiről lehet, hogy ön még soha sem hallott, ez a virágküldés.

 Bizalom, törődés, felelősség

Talán sokak számára újdonságként hat, ha azt hallja, lehetősége van a világ bármely pontjáról kifejeznie szeretetét. Ez a lehetőség a virágküldés. A virágküldés a távírógépek elterjedését követően rövid időn belül teret hódított magának, ezt követően virágküldő szolgálatok, virágküldő hálózatok alakultak világszerte. Napjainkban a virágküldés lehetősége egyre szélesebb körben épül be a köztudatba.

A Freya Virág a Fleurop-Interflora virágküldő szolgálattal együttműködve a világ minden részére kézbesít virágküldeményeket. Magyarországon jelenleg több, mint 100, nemzetközileg 170 országban mintegy 60.000 partnerüzlet segít abban, hogy a megrendelt virágcsokrok és egyéb ajándékok időben és kiváló minőségben jussanak el a címzetthez, a legkisebb kiszállítási költséggel. Ma a Fleurop-Interflora több mint 25 millió rendelést dolgoz fel évente.
A partnere és résztulajdonosa a Fleurop Magyarország Kft.-nek, Magyarország legnagyobb virágküldő hálózatának, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, és elkötelezettséggel kezeljük látogatóink megrendeléseit.

Online virágküldő szolgáltatásunk a nemzetközi kínálat mellett saját tervezésű kompozícióknak, valamint látogatóink által kért egyedi igényeknek is biztosít megrendelhetési lehetőséget.

A virágküldés áraAz ön megrendelését egy komolyan felkészült csapat kezeli.

A saját kompozícióinak árai a szalon árait jelentik.
A kompozíció értékén felül, országos, vagy külföldi kiszállítás esetén az árhoz hozzákapcsolódik a közvetítési díj- ami a logisztikai, ügyintézési költségeket fedezi: 2000 Ft megrendelésenként, valamit a kiszállítás összege: a kézbesítési címhez legközelebb eső partnerüzletünktől számított 10 km-es körzeten belül egységesen 1800 Ft. A végleges összeget a megrendelést követően pontosítjuk.
Ahhoz, hogy megrendelése a legkisebb költséget jelentse az Ön számára, mi megkeressük a kiszállítási címhez legközelebb eső partnerüzletünket, ahol az Ön igényeinek megfelelő kompozíciót elkészítik. A csapat garantálja az Ön által elvárt minőséget és szakszerű kiszállítást.
Így közvetítjük az ön törődését szerettei felé.

Megrendelés, ajánlatkérésÖnnek lehetősége van a megrendelés előtt ajánlatot kérni a virágküldésre. Ezt akkor is érdemes megtennie, ha már konkrét elképzelése van a küldendő kompozícióról, vagy csak szeretné összehasonlítani szolgáltatásunkat más szolgáltatókéval.
Mind az ajánlatkérés, mind a megrendelés nagyon egyszerű, gyors. A további egyeztetés és visszaigazolás e-mailben vagy telefonon történik.
A megrendelés indítása a vételár kifizetését igazoló e-mail vagy fax után kezdődik.
VisszaigazolásÖn három visszaigazolást kap egy megrendelés után. Először arról, hogy megkaptuk a megrendelését, másodszor, mikor megkaptuk az utalást, vagy az utalásról küldött igazolást, és végül harmadszor a kiszállítás teljesítését követően. Az ön megrendelését úgy kezeljük, mintha személyesen szalonunkban adná le.
GaranciaA vásárlói elégedettség nagyon fontos számunkra. A garancia biztosítja a rendelések időben történő kézbesítését és az első osztályú, kifogástalan minőséget.
Garantáljuk minden rendelés lelkiismeretes kézbesítését. Garanciánk a következőkre terjed ki:
- a megrendelt termék kézbesítése a virágüzlet által,
- friss és tökéletes állapotban,
- kívánt dátumon,
- virágüzletünk által adott árajánlat alapján.
FONTOS:
Minden rendelést kizárólag a szervezet tagjai kezelnek és továbbítanak. Természetesen minden, a rendelése teljesítéséhez szükséges információt bizalmasan kezelünk és nem adjuk ki harmadik félnek.

 

400467

Freya-Virágvarázs Kft.- Székesfehérvár, Malom u. 34. 22/313-592