Üdvözöljük a Freya Virágszalon honlapján!Mint az egyik legkiválóbb székesfehérvári virágszalon, célunk, hogy vásárlóink virágvásárlási igényeit maximálisan kielégítsük. Hazai és holland vágott virágok, cserepes növények, kellékek, üvegáruk, kaspók, szalagok széles választékából készítjük el az Ön számára legmegfelelőbb kompozíciót. Legyen szó születésnapról, névnapról, évfordulóról, megemlékezésről, babaszületésről, esküvőről vagy bármilyen alkalomról: Ön elképzeli, mi elkészítjük!

Szolgáltatásaink:

  • Esküvők teljes dekorációjának elkészítése
  • Rendezvény dekoráció
  • Irodai növénybeültetés
  • Alkalmi csokrok
  • Cserepes kompozíciók
  • Kegyeleti díszek
  • Virágküldés Székesfehérvár és vonzáskörzetében
  • Virágküldés Magyarországon belül
  • Virágküldés világszerte 24 órán belül
Esküvő 2014

esküvői virág - dekoráció - Freya Virág
Segítünk felkészülni esküvője teljeskörű virágdekorációjának megtervezésében!Menyasszonyi csokor, dobó csokor, asztaldíszek, autódekoráció, templomdíszítés, oltárdísz, étterem dekoráció, kültéri dekoráció, köszönő csokor, koszorúslány csokor, virágékszerek...
Legörömtelibb feladataink közé tartozik mindezek megtervezése, összeállítása és elkészítése. Segítünk eligazodni az ifjú párnak, hogy ezek a tennivalók ne teherként, hanem az ünnep igazi díszeként tündököljenek-e jeles napon.

Munkatársainkkal összeállítottunk, és tematikus bontásba rendeztünk egy galériasorozatot, melyben bemutatjuk néhány munkánkat.
Szánjanak rá egy kis időt, nézelődjenek, tervezgessenek, és keressenek bennünket bátran, örömmel állunk rendelkezésükre.

Esküvőhöz kapcsolódó galériák:
Menyasszonyi csokrok >>>
Autó Dekoráció >>>
Dobó csokor >>>
Kitűző, kardísz >>>
Koszorúslány ékszerek, csokrok >>>
Örömszülő - köszönő csokor >>>
Templomdíszítés, oltárdísz >>>
Étterem Díszítés >>>
Kültéri Dekoráció >>>

Kérdéseivel keressen bennünket bizalommal a 22/313-592-es telefonszámon, vagy személyesen üzletünkben.

Rózsacsokor Swarovski nyakékkel

Rózsacsokor Swarovski nyakékkel

Rózsacsokor Swarovski nyakékkel.

3 napos szállítási határid?vel rendelhet?! Eredeti Swarovski kristály nyakékkel! Lepje meg kedvesét ezzel a csodálatos rózsacsokorral, amelyhez mi ajándékba adjuk a képen látható nyakéket egy csillogó Swarovski kristállyal. A kép illusztráció!

Kosárba
 

384647

Freya-Virágvarázs Kft.- Székesfehérvár, Malom u. 34. 22/313-592